19. Heinäkuuta, 2024 - 12:08:36, LautapeliOhjelma 3D v6.0.0+.

IP osoitteita yhteensä ( 390 ) ja yhteensä ( 3650 ) latausta, alkaen 13. toukokuuta 2020.

Palvelimet ovat avoinna, joka päivä ja yö kello 5:45 - 5:30, tervetuloja tällöin sivustoille pelaamaan online netti lautapelejä. :)

Hei, sivustoni ovat Linux turvallisuudella 7.1.2024 saakka, minä siellä sitten kytken ESET Antivirus ohjelman.

Info ja idea latausta : 944/5788 ( alkaen 21. joulukuuta 2014. )

Info ja idea,

Tällä sivulla kerron mitä lautapelisivustoni on. -


Jari Särö on 11/2014 vaihtanut etunimensä muotoon Hannu, joten mukavampaa ja kivempaa varmaan näin nyt sitten.
Hannu Särö on 05/2021 vaihtanut sukunimensä muotoon Pelisärö, joten mukavampaa ja kivempaa varmaan näin nyt sitten.

Lautapelimestari.com on Hannu Pelisärön, henkilökohtaisten vuokra virtuaalipalvelinten, ei yhtiö / yritys harraste netti lautapelejä sivu.

Lautapelimestari.com ei tarkoita, että, Hannu Pelisärö olisi parempi kuin kaikki muut, että, hän olisi tämä mestari vailla vertaistaansa, lautapelimestari.com tarkoittaa, että, Hannu on jo alkeet oppinut, eli kuten Aikido, Judo tai Karate, hän on kuin 1. dan tai 2. dan, eli alkeet oppinut, Hannu nykyään jo osaa tehdä alkeelliset lautapelit hyvin, mutta, Hannu ei ole vielä tänään mikään suur mestari lajissaansa, kuten on joku 10. dan, eli, tästä nykytaidosta Hannu sitten hieman kehittyy vielä lisää, tulevina kuukausina ja vuosina.

Mutta, Hannu Pelisärö on helsinkiläis mies joka on syntynyt jo aikanaan vuonna 1970, hän on tehdas / varasto / kaupan ja nykyään myös harraste lautapeli alojen työntekijä, ja hän on aktiivisti suomi netissä mukana sotalautapelejä alan harrastelijana, ja hän on harrastanut ensimmäisiä lautapelejään aina sinclair/c64/msx vuosista 1984-88, Hannu on kevyesti osin ugrilainen = suomen ruotsalainen, karjalainen ja savolainen monikulttuurinen ja hän on politiikaltaansa kristillisdemokraatti ja vihreä, uskonnoltaansa hän on mormonin kirkon jäsen ja aikoo vastaan ottaa mormonin kirkolta pappeuden, kun on 55 tai 65 tai 75 tai jne .. vuotinen, jos se vain suodaan, Hannu on myös jalkapallon (HJK) helsingin mestari nuoruus vuosilta, Hannu oli ala-asteen neljäsluokkalainen, eikä osannut kunnolla pelata, mutta, hän sai olla mukana harjoituksissa ja uskalsi myös kevyesti käydä kentällä muutamassa virallisessa matsissa :), ja Hannu on toki myös koko elämän mittaisesti alkoholiton ja savuton, eikä hän ole esim. koskaan itse maistanut olutta taikka tupakkaa, vodka kolaa ja long giniä hän tosin maisteli ajoittain hieman discoillessa ja tanssahdellessa nuorena, Hannu pitää (digi)sotalautapeleistä, sarjakuvista, sauvakävelystä, uimisesta, aikidosta, kendosta, kuydosta, tanssipaikoista, diskoilusta, hänellä on myös korkeita keskiarvoja lukiosta ( Matikka 9.8 , Fysiikka 9.0 , Maantiede 9.5 , Englanti 9.0 jne.. ), mutta, ei suoritettuja yliopisto tai korkeakoulu opintoja, sillä lukuisat ja runsaat eri diagnoosit ovat pahoin varjostaneet Hannu polon elämää, ja hän on itseasiassa juuri tällä hetkelläkin vähän sairas eläkeläisenä, ainakin jonkin aikaa vielä.

Puolustusvoimain matkana hänellä oli vuonna 1990, sotilaspoliisikoulu panssariprikaati parolannummi -> kaartin kunniakomppania santahamina helsinki, mutta, "en tahtonut upseeriksi, kiitos en, olen tyytyväinen kaartilaisena ja sotilaspoliisina, rauhallinen digilautapelaaminen ja pelien suunnittelut ovat minun onnelleni tärkeämpää, on toki muitakin upseeri ehdokkaita, minä aion olla taiteilija suomessa ja mahdollisesti suomen lähialueilla.", ja taisin kyllä olla tuolloin, ihan kuten nyt vielä tänäänkin, aivan liikaa pohjoismaitten ja myös nato jäsenyyden kannalla, käsittääkseni mitään yya alistettua upseeria itsestäni, ja tuli kait tämäkin sanottua :), kiitosta vaan siintä.

Lautapelisivustoni rakentuvat sisältämään Hannun nuoruus vuosien digilautapelejä, nämä nuoruus vuosien digilautapelit ovat kahdessa ryhmässä, ensin tämä ryhmä 1), tämän ryhmän digilautapelit, voidaan kääntää ja pelata suoraan pahville, sitten tämä ryhmä 2), tämän ryhmän digilautapelit, ovat pelattavissa, vain tietokoneilla, ja ryhmä sisältää animaatiota ja toimivuutta, jota ei voida pelata pahvilla taikka muovilla, tämän kaltaiset digilautapelit, ovat vielä verrattain uusia suomessa ja nämä lautapelisivustoni taitavat olla suomen ensimmäisiä runsaasti tämän 2. ryhmän digilautapelejä esittelevät webbi sivustot.

Lautapelisivustoni tulevat siis keskittymään näin alkuun enin osin Hannun nuoruus vuosien, eli vuosien 1984 - 1995 suunnittelemiin, 2. ryhmän digilautapeleihin. Hannu Pelisärö kokee että nämä hänen digilautapelit, joita hän rakenteli vuosien 1984 - 1995 välisenä aikana, ovat tarpeeksi laadukkaita ja hienoja ja hyviä, jotta, niitä voi varmaankin olla kohteliasta ja hyvä tapaista laittaa suomi nettiin, osaksi suomalaista kulttuuria ja peliä, kaikkien digilautapeli ystävien pelattavaksi ja testattavaksi.

Lautapelisivustojeni ensimmäiset lautapelit ovat kooltaan, kuten shakki 8x8 ja 10x8 ja 12x8 ja sitten tosi iso lauta 20x16, eli, nämä neljä lauta kokoa ovat tässä ensimmäisten vuosien laudoissa mukana, kun sitten nämä nuoruus vuosien laudat alkavat olla valmiita, niin, katson sitten muita lautakokoja, mutta, voi olla, että, jatkan samalla linjallakin, en vielä tiedä.

( Lisäystä. nykyäänsä on jo niin leveitä näyttöjä, että, lisään vielä kaksi lauta kokoa 14x8 ja 16x8, näillä laudoilla voi sitten palvella, kivasti, uusilla tämän päivän peleillä, niitä tosi leveitä näyttöjä, joita jo nykyään on paljon käytössä ihmisillä. )

Nämä sivustojeni lautapelit rakentuvat seuraavasti, minulla ensin on pieni rajattu alue, ja tälle pienelle rajatulle alueelle minä sitten laitan pelinappeja, ja sitten teen säännöt tälle pienelle rajatulle alueelle, ja vielä myös peli napeille, minä ensin valikoin jonkin kivan aiheen, ja sitten lautakoon, ja sitten keksin kivoja tilanteita laudalle, ja sitten kun en enää keksi kivoja tilanteita laudalle, niin, sitten, teen, täyte tilanteet, ja kun täyte tilanteet on tehty, katson vielä bonus tilanteita, ja kun kaikki kivat tilanteet, ja kaikki täyte tilanteet ja kaikki bonus tilanteet on valmiina, niin, rullaan näitä vaiheita, pari kertaa lävitse ja siirrän sitten koko idean tietokoneelle pelattavaksi. :).

Eli, tämä minun elämäni lautapelejä valinta ja onni on tämä pieni rajattu alue, ja sitten peli napit tälle pienelle rajatulle alueelle, ja sitten säännöt molemmille, tälle pienelle rajatulle alueelle ja vielä peli napeille, tämä minun elämäni lautapelejä valinta ja onni on yksinkertaista, mutta, rajattomasti mahdollisuuksia ja intoa ja onnea tarjoava.

Sivustojeni pelien nimet taas on sitten valittu, hieman kevyellä harraste sanaleikillä, pelien nimet ovat hieman sellaisia, että, ne eivät ole varmaan ihan sellaisenaansa parhaita kaupallisuuteen kelpaavia, koska en varmaankaan voi varata useita kymmeniä kaupallisia pelin nimiä itselleni, ilman negatiivista huomiota silti, yritän kuitenkin ihan mukavan harraste sanaleikin rakentaa kaikkiin nimiin, ja miellyttää mahdollisimman montaa pelaajaa, suomen kieli mahdollistaakin runsaan sanaleikin, toivonkin, että, tämän kaltainen harraste sanailu yleistyy suomi kulttuuriin lautapeli harrastajien keskuuteen.

Taasen ikäraja / KAVI tarkistus täytyy tehdä silloin kun on säännöllistä ja taloudellista tarkoitusta, lautapelisivustoillani ei ole oikeita yritys / yhtiö taloudellisia tavoitteita, tämä on minulle harrastetta, minulla on tuo 'hannun kauppa' linkki, siellä voi sitten myöhemmin ostaa näitä samoja ilmais lautapelejä openjdk versioin, kotiin pelaamaan, ei kenenkään tarvi sitten enää pelata pelkästään selaimessa, olenkin jo tässä jutellut sekä verottajan että kelan ( olen eläkkeellä ) kanssa, muita tulonhankkimisia ja harraste taiteilija toimintaa, ikäraja puolesta arvioisin että sivustoni ja lautapelitkin on aika sallittu ikäraja asteikolla, mutta, vaadin 9 vuoden ikää jotta voi pelata :), näin haluan toki, että, ensimmäinen ja toinen maailmansota kuvineen, täytyy olla ainakin osittain opiskeltu koulussa, ja olisi hyvä olla myös ainakin hieman kykyjä ymmärtää tänne pelaamista varten rakennettua kylmänsodan ajan hypööttistä lautapelien kolmatta maailmansotaa, nämä ms3 skenaariot ovat ajoitettuna ajalle joskus 1955 - 1985.

Hannua lautapeleihin kantavat voimat ovat olleet eri sarjakuva piirtäjä ja tietokone sotapeli suunnittelija suuruudet, tässä on muutama nimi jotka ovat valtavasti muokanneet ja kannustaneet minua taiteen ja harrastamisen vuosien läpi,

Goscinny ja Uderzo, Asterix ja Umpah-pah ovat muokanneet minun piirtely uraani paljon ja taiteeni kurvit ovat näistä lähtöisin.
Peyo, Herge ja Carl Barks, lisänä myös Smurffit ja Tintti ja Aku, Roope, Mikki + kump. ovat muokanneet minun piirto taitojani paljon.
Mauri Kunnas - Sarjakuva piirtäjä, minulla on häneltä monta albumia, arvostan kovasti, että suomesta löytyy näin hieno taiteilija ura.
Don Rosa - Aku Ankka piirtäjä, Don Rosa on ollut tuttu nuoruudesta lähtein, hänen nimensä on kannustanut minua taiteeseen.
Gary Grigsby - Sotapeli suunnittelija, olen seurannut Garyn uraa jostain 1987 aina nykypäiviin asti.
Norm Kroeger - Sotapeli suunnittelija, olen seurannut Norm Kroegerin uraa kuten myös aina jostain 1987 lähtein.
Sid Meier - Sotapeli suunnittelija, tuttu minulle jo 1987 lähtein, lukuisia hyviä sotapelejä luonut huippu henkilö.
Dan Bunten - Command HQ on minusta paras sotapeli, jota olen pelannut, pelissä eteenkin ms2 ja ms3 ovat hienoja pelata linjalla.

Hirmu isot kiitokset ja arvostukset ihan jokaiselle heistä, kaikista vuosista mitä minä olen heidän taiteesta saanut nauttia, minä toivon, että, kykenisin edes osin tuomaan sitä iloa ja onnea omille faneille, mitä olen mainittujen taiteesta itse saanut nauttia.

Ja vielä parhaat peli ostokset ja ne mitkä minulle on eniten iloa tuoneet ovat tässä järjestyksessä - ykkösenä on yhä tietenkin jo iän ikuinen MSX Konami ja seuraavat MSX Konami pelit - Hyper Sports 3, Nemesis, Konami Boxing, Konami Golf, Konami Tennis, Knightmare, Yie Ar Kung-Fu, Hyper Rally, Hyper Sports 2, Konami Soccer, Time pilot ja Antarctic Adventure, ja sitten tulee satunnaisesti näitä hienoja sotapelejä Conflict Vietnam, Tigers in the snow, Command HQ, Conflict Korea, Steel Panthers, Operational Art of War ja vielä Close Combat sarja, mutta, parhaat pelit mitä minä aion pelata, niin, minä toivon, että, ovat näitä minun oma rakentamia, minä kun itse tiedän parhaiten mistä pidän pelata, minä toivon, että, myös muut osaavat arvostaa minun kevyt lautapelejäni ja minun kevyt bonuspelejäni.

Ja vielä lisänä sitten, toki, että, mikä on sinun unelmasi Hannu, no minun Hannu Pelisärön unelmani on olla, suomen netti sotalautapeli maailmalle, sellainen samankaltainen henkilö, mitä itse suur taiteilija Mauri Kunnas on suomen sarjakuvia maailmalle, minä myönnän, että, olen aina ihaillut suur taiteilija Mauri Kunnaksen uraa, ja tätä ihailua on varmaankin lisännyt se, että, joulu + ympärivuotinen mainonta on näkyvästi aina muistana suur taiteilija Mauri Kunnaksen töitä, minä olen unelmoinut, että, minunkin töitäni voisi olla joulun ajan mainonnassa esillä, kiitosta vaan tälle nyky teknologialle ja EU järjestelmälle, kun minäkin voin näin kevyesti unelmoida ja toteuttaa unelmiani kivasti sitten netissä, ja nyt sitten viimein vuosina 2014+, elää sitä elämää mitä muutkin taiteiljat elävät, ja minä aionkin nyt sitten tulevina kuukausina ja vuosina toteuttaa tätä minun unelmaani kevyesti julkaisemalla 0-3+ sotaisa aihe lautapeliä, joka tuleva vuosi sivustoillani.

Tervetuloja vaan jokaiselle mukaan seuraamaan lautapelimestari sivustojeni kehittymistä, ihan oikeiksi hienoiksi sotaisiksi suomalaisiksi sivuiksi.


Hannu Pelisärö, "Hobby Boardgame Indie"Näitä mukavia javascript + openjdk lautapelejä sivustoja suunnittelee ja esittelee "Hobby Boardgame Indie", Hannu Pelisärö.

Hannu Pelisärö on yksi suomi netin tämän päivän merkittävimmistä javascript ja openjdk sotaisa aihe lautapelisuunnittelijoista.

Hannu Pelisärö on rakastanut tietokoneistettujen sotalautapelien testailuja ja säätelyjä, aina jo ihan vuodesta 1987 lähtein.

"Tervetuloja jokaiselle testaamaan ja pelaamaan lautapelisivustojeni, toivon erinomaisia ja myös laadukkaita netti lautapelejä."© Copyrights 2014-2024 by Hannu "kpzpt" Pelisärö + Helsinki Suomi EU Maa
email : palaute@lautapelimestari.com