30. Tammikuuta, 2023 - 20:34:00, LautapeliOhjelma 3D v6.00+.

IP osoitteita yhteensä ( 6005 ) ja yhteensä ( 188782 ) latausta, alkaen 20. syyskuuta 2015.

Palvelimet ovat avoinna, joka päivä ja yö kello 5:45 - 5:30, tervetuloja tällöin sivustoille pelaamaan online netti lautapelejä. :)Laitteiston minimi vaatimuksia pelaamiseen -

Tavallinen desktop tietokone jossa moderni x 4 + core prosessori.
Moderni päivittyvä käyttöjärjestelmä jossa moderni päivittyvä selain, ja selaimessa tuki JavaScript ja HTML5 ohjelmille.
Moderni näytönohjain vähintään esim. NVIDIA 730, tai NVIDIA 1030 ja päivittyvät näytönohjain ajurit.
Moderni näyttöresoluutio, kaiken miellummin leveä 16:9 tai 16:10 tai vielä leveämpi kuten, 3K tai 5K näyttö.
Nettilinjat palvelimiin lautapelimestari.com ja hannupelaa.com ja bittipankki001.com ja bittipankki002.com.
WSS portti :443 avoinna palvelimeen https://www.lautapelimestari.com/_WS_
Kotiin ostettava OpenJDK versio toimii kotikoneissa Oracle Java JRE 17+ kanssa, taikka sitten OpenJDK JRE 17+ kanssa.

Lautapelisivustojeni lataamiset ja pelaamiset ja selaamiset vaativat että olette ainakin 9 - 99+ vuotisia.
Pelaamisen vaatimukset on kirjattu olettaen että käytössänne ei ole erikoisia tehosteita taikka taustaohjelmia.
Pelaamiseen suosittelen MS Edgen, Googlen, Safarin, Vivaldin ja Operan selaimia ensin, sivustoni eivät täysin tue Firefoxia.

Tämä itse lautapelimestari sivusto ja sen verkko lautapelit on sitten tarkoitettu pelattavaksi niille ihmisille jotka pitävät tästä meidän kotoisen suomemme netti lautapelimaailmastamme ja myös kaikenlaisista erillaisista internetissä pelattavista shakki ja tammi peleistä, eli, varmaankin sitten lapsille, nuorille ja meille varttuneillekkin online yksin- ja kaksinpeliin tietokoneellaan, kotiin, kouluun, työhön, mökille, diskoon tai vaikka uimarannalle, eli, pelaajat vuorotellen siirtoja samalla tabletilla / tietokoneella tehden, tai, kahden eri tabletin / tietokoneen välisiä digitaalisia pelejä.

Taasen tämä lautapelisivusto.com on tarkoitettu pelattavaksi ilmaiseksi online klassikko lautapelien kanssa, sivustolla onkin esiteltynä seuraavia netti lautapelejä pelaamaan rastinolla, reversi, tammi, mylly ja shakki, nämä kaikki monin eri versioin, kivaa vaan pelaamaan.

Ja tietenkin mukavaa ihan kaikille kun tulette tänne lautapelaamaan lautapeli taiteilija Hannu Pelisärön kaksinpeli lautapelejä, niin, ystävien kanssa, kuin minun muitten vieraittenkin kanssa, minä lupaankin tässä heti esittää arviolta 50 - 150 lautapeliä, tämä on 0-3+ uutta lautapeliä joka tuleva vuosi sivustoilleni, eli, teen lautapelejä julkaisun, kuten on Asterix ja Piko ja Yoko Tsuno sarjakuva albumi julkaisut säännöllisesti ilmestyvinä, mutta, minä teen digitaalisia sotaisa aihe lautapelejä, ja tällä hetkellä minulla on teille jo 42 hienoa digitaalista lautapeliä yhden ja 20 hienoa digitaalista lautapeliä kahden tietokoneen peliin.

Eli, sitten vaan, että, tulkaa kaikki kavereitten ja ystävienne kanssa pelaamaan tänne lautapelimestarin sivustoille, pelaamaan helsingin ykkös kahden netti pelaajan kaksinpeli lautapelejä, rakennetaan yhdessä suomeen hieno pelaava netti lautapelejä kulttuuri, sellainen kulttuuri jossa on paljon netti lautapelejä sivustoja ja paljon netti lautapelisuunnittelijoita ..

Minä rakennan tästä lautapelimestari.com sivustosta, sellaisen hienon ilmaispeli sivuston, jossa minä lautapelimestari Hannu julkaisen ja esitän suomi netissä säännöllisesti 0-3+ uutta lautapeliä, nämä sitten joka tuleva vuosi pelaajien arvioon ja pelaamiseen, tervetuloa seuraamaan säännöllisesti sivun kehittymistä, tule vaikka kaverien kanssa pelaamaan jo valmiita kaksinpeli lautapelejäni.

Ja sitten toki vielä kerran tervetuloa suomalaiseen netti sotaisa lautapelejä maailmaan, pelaamaan Hannun 1ms, 2ms, ks3ms, ms3ms, korea, lähi-itä, sisällissota, lähihistoria ja kaukohistoria jne .. verkko lautapelejä.

Kiitos,

Hannu Pelisärö - "Hobby boardgame indie".Hannu tukee EU ja NATO hallintaa, on aika jättää ankea ja monotominen ja sairas suomi aika, ja juhlia lait ja lautapelit huomiseen.

Maa, jolla ei ole kunnon oikeutta ja lakia, ei ole oikea kunnon maa, toivotaan että EU ja NATO tekevät, mihin suomi ei koskaan pystynyt.

Nykysuomenkin laki ja oikeus ovat vielä tänään pitkälti epäkelpo ja epäreilu, ja ihmisvelvotteita ja ihmisarvoja vähättelevä ja alentava.

Normaalin terveen demokratian oikeuden toteuttaminen viimein myös suomeen, turvaisi mukavasti lautapelaamisesta nauttimista.© Copyrights 2014-2023 by Hannu "kpzpt" Pelisärö + Helsinki Suomi EU Maa
email : palaute@lautapelimestari.com