14. Kesäkuuta, 2024 - 16:22:24, LautapeliOhjelma 3D v6.0.0+.

IP osoitteita yhteensä ( 6369 ) ja yhteensä ( 195959 ) latausta, alkaen 20. syyskuuta 2015.

Palvelimet ovat avoinna, joka päivä ja yö kello 5:45 - 5:30, tervetuloja tällöin sivustoille pelaamaan online netti lautapelejä. :)

Hei, sivustoni ovat Linux turvallisuudella 7.1.2024 saakka, minä siellä sitten kytken ESET Antivirus ohjelman.Laitteiston minimi vaatimuksia pelaamiseen -

Tavallinen desktop tietokone, jossa moderni x 4 + core prosessori.
Moderni päivittyvä käyttöjärjestelmä jossa moderni päivittyvä selain, ja selaimessa tuki JavaScript ja HTML5 ohjelmille.
Moderni näytönohjain vähintään esim. NVIDIA 730, tai NVIDIA 1030, ja päivittyvät näytönohjain ajurit.
Moderni näyttöresoluutio, kaiken miellummin leveä 16:9 tai 16:10 tai vielä leveämpi kuten, 3K tai 5K näyttö.
Nettilinjat palvelimiin lautapelimestari.com ja hannupelaa.com ja bittipankki001.com ja bittipankki002.com.
WSS portti :443 avoinna palvelimeen https://www.lautapelimestari.com/_WS_
Kotiin ostettava OpenJDK versio toimii kotikoneissa Oracle Java JRE 17+ kanssa, taikka sitten OpenJDK JRE 17+ kanssa.

Lautapelisivustojeni lataamiset ja pelaamiset ja selaamiset vaativat että olette ainakin 9 - 99+ vuotisia.
Pelaamisen vaatimukset on kirjattu olettaen että käytössänne ei ole erikoisia tehosteita taikka taustaohjelmia.
Pelaamiseen ja selaamiseen suosittelen Edgen, Googlen, Safarin, Vivaldin ja Operan selaimia ensin, sivustoni eivät täysin tue Firefoxia.

Hei, minä olen Jari Särö, nykyään taide nimellä Hannu Pelisärö, minä hallinnoin näitä lautapelimestari sivustojani täällä helsingissä suomessa, minä aion olla kotimaamme ykkösiä netti lauta- ja laattapeleissä, joissa voi olla pelissä, enemmän, kuin, yksi tietokone, niin, tulevat vuosikymmenet, jee jee, hyvää säätöä vaan, ja vielä kerran kerron, että, suomessa ei kovin moni henkilö kirjoita tälläistä etusivua, mitä minulla tässä onkaan, jee jee, toivon, että, myös sinä ja ystäväsi voitte viihtyä netti lautani parissa.

Minä ensin näin toivoisin myös sosiaaliselta medialta tukea näille minun sivuilleni, eli, kiitosta jos tekisitte artikkeleita, taikka ihan vain keskustelun ketjuja sivuistani, jotta, mahdollisimman monet ihmiset löytäisivät minun sivuni ja minun pelini, olisi mukava jos kertoisitte omassa facebook tai muulla medialla, sivuistani ystävillenne ja seuraajillenne, niin, saisimme näin tämän kotimaisen netti lautapelaamisen alkuunsa, toivoisin jatkuvia peli artikkeleita, myös ihan viralliselta peli alan lehdistöltä, näin kun uusia kahden tai useamman, tietokoneen netti pelejä minulla, valmistuu sitten ajan kanssa, ja muistakaa kertoa, ihan ystävillenne, sukulaisillenne ja työ- ja koulukavereille myös, niin, näistä minun sivuistani ja peleistäni, ja sitten ihan jokaiselle teille, tervetuloa pelaamaan.

Mutta, minulla on rakentumassa, tässä nyt tämä uusi Lautapeliohjelma, LautapeliOhjelma v6.0.0+, tässä on tarkoitus tulevat vuodet esittää, lapsille ja nuorille, 9 - 29 vuotisille, mutta, vanhemmatkin voivat pelata, niin, lauta- kuin laatta-, kortti- ja bonuspelejä, pyrin ainakin yhden uuden pelin sivustoilleni joka tuleva vuosi julkaisemaan, minä teen tälläisen lautapelejä julkaisun, aivan kuten on jo Asterix, Piko ja Yoko Tsuno julkaisu sarjakuvatkin säännöllisesti julkaistuvina, mutta, minä teen lautapelejä, tarkemmin sotaisa aihe lautapelejä ihmisille, ja sitten näitä minun kivoja bonuspelejäkin myös, ja minulla onkin jo 32 eri netti lautaa yhdelle päätteelle ja 0 eri netti lautaa useammalle päätteelle, niin, linjalla valmiina, ja lisää tulee nyt ihan kohta, vaikka Hannu tekee hirmu monta peliä nettiin, niin, jokaisen pelaajan ei tarvitse pelata ihan jokaista Hannun netti peliä, joku voi vaikkapa pelata vain Hannun klassikko pelejäni, joku toinen sitten lentely- ja avaruuslautaa, ja joku kolmas sotaisia lautapelejäni, ja neljäs sitten vaikkapa vain tablet pelejäni, että näin sitten.

Minulla on kokemusta lautapelejä suunnitteluista jo vuodesta 1978 - 1981, kun rakentelin ensimmäistä isompaa laattapeliäni, Carcassonne, minä tuolloin rakensin Carcassonne I ja II laattapelini ja kevyesti versiota III, tämä minun Carcassonne versio III, sitten 1990 luvun lopulla ja 2000 luvulla rakentui kaupalliseen versioon, jota on toki yhä kaupoissa, minä pyysin, että, joku minua kehittyneempi, sillä minä itsehän olen vain lukio tason harraste henkilö, niin, tekemään meille kaupallisen version pelistäni, ja tekemään meille kulttuuria, paljon paljon kiitosta vaan tästä.

Minä olen ollut myös muissa kaupallisissa peleissä mukana, kuten 'Ticket to ride' ja 'Flamme rouge' ja 'Angry birds' ja 'Minecraft', eri peleissä hieman eri voluumilla, esim. tuo Angry birds rakentui, minun digitaalisesta lautapelistäni 'Ilmojein pilotit 1917', minä vuonna 1984 - 1988, mietin sille englantilaista nimeä Angry birds, myöhemmin sitten jätin Angry birds pelin muitten tekemisiin, minä vain ehdotin siintä palikka kaato peliä sitten :) .. että, näin hienoa, ja toki Hannulla ei sitten enää nykyäänsä ole omistus oikeuksia näihin nuoruuden peleihinsä, jotka on nyt kehitetty kaupallisuuteen, ja jotka ovat siis olemassa Hannun ansioista, ja Hannu tässä sitten onkin ollut mukana myymässä yli 350 miljoonaa lauta- ja laatta- ja tietokonepeliä, nämä käytännössä lapsille ja nuorille suunnaten.

Eli, näin että, Hannu on varmaankin yksi maailman merkittävimmistä pelisuunnittelijoista, hän on siis rakentanut ensimmäiset versiot kehittymään, sellaisista lauta- ja laatta- ja tietokonepeleistä kuin Carcassonne, Ticket to Ride, Flamme rouge, The Quest for El Dorado, Angry birds ja Minecraft, aika hienoa, ja tässä ei toki ole vielä kaikkia, missä Hannu on ollut mukana säätämässä, aika hienoa.

Eli, näin että, Hannu Pelisärö on kymmenille miljoonille ja miljoonille lapsille ja nuorille, 9 - 29 vuotisille, tuonut hyvinvointia ja iloa ja onnea, Hannusta kaupallisuuteen lähtöisien peliensä kanssa ja avulla, tuokaa te kotimaamme nuoret nyt hyvinvointia ja iloa ja onnea Hannulle, pelaamalla yhdessä uutta rakentuvaa Lautapeliohjelma v6.0.0+ versiota, ja sen uusia rakentuvia lauta-, laatta-, kortti- ja bonuspelejä, rakennetaan yhdessä muitten tulevien kotimaisten netti lautapelisuunnittelijoitten kanssa, suomeen pelaava laatu lauta, ja suurena sellainen ihmistyhmä kuin 'kotimaisten netti lautapelien pelaajat'.

Ja tämä minun Lautapelisivusto on sitten tarkoitus esittää minun perus klassikko lautapelieni kanssa, näitä ovat kuten rastinolla, reversi, mylly, tammi ja shakki, ja nämä pelit sitten kevyellä vastakkain asettelun ja jännitteen teema aiheella.

Minä aion rakentaa useita Reversi ja Tammi ja Shakki versioita, joita sitten voi ystäviensä taikka minun muitten vieraitten kanssa pelata linjalla taikka vaikka hotseat pelinä yhdellä päätteellä, täällä minun sivustoillani, jee jee.


Kiitos,

Hannu Pelisärö - "Hobby boardgame indie".Näitä mukavia javascript + openjdk lautapelejä sivustoja suunnittelee ja esittelee "Hobby Boardgame Indie", Hannu Pelisärö.

Hannu Pelisärö on yksi suomi netin tämän päivän merkittävimmistä javascript ja openjdk sotaisa aihe lautapelisuunnittelijoista.

Hannu Pelisärö on rakastanut tietokoneistettujen sotalautapelien testailuja ja säätelyjä, aina jo ihan vuodesta 1987 lähtein.

"Tervetuloja jokaiselle testaamaan ja pelaamaan lautapelisivustojeni, toivon erinomaisia ja myös laadukkaita netti lautapelejä."© Copyrights 2014-2024 by Hannu "kpzpt" Pelisärö + Helsinki Suomi EU Maa
email : palaute@lautapelimestari.com