05. Kesäkuuta, 2023 - 16:14:12, LautapeliOhjelma 3D v6.00+.

IP osoitteita yhteensä ( 6084 ) ja yhteensä ( 191347 ) latausta, alkaen 20. syyskuuta 2015.

Palvelimet ovat avoinna, joka päivä ja yö kello 5:45 - 5:30, tervetuloja tällöin sivustoille pelaamaan online netti lautapelejä. :)Laitteiston minimi vaatimuksia pelaamiseen -

Tavallinen desktop tietokone, jossa moderni x 4 + core prosessori.
Moderni päivittyvä käyttöjärjestelmä jossa moderni päivittyvä selain, ja selaimessa tuki JavaScript ja HTML5 ohjelmille.
Moderni näytönohjain vähintään esim. NVIDIA 730, tai NVIDIA 1030, ja päivittyvät näytönohjain ajurit.
Moderni näyttöresoluutio, kaiken miellummin leveä 16:9 tai 16:10 tai vielä leveämpi kuten, 3K tai 5K näyttö.
Nettilinjat palvelimiin lautapelimestari.com ja hannupelaa.com ja bittipankki001.com ja bittipankki002.com.
WSS portti :443 avoinna palvelimeen https://www.lautapelimestari.com/_WS_
Kotiin ostettava OpenJDK versio toimii kotikoneissa Oracle Java JRE 17+ kanssa, taikka sitten OpenJDK JRE 17+ kanssa.

Lautapelisivustojeni lataamiset ja pelaamiset ja selaamiset vaativat että olette ainakin 9 - 99+ vuotisia.
Pelaamisen vaatimukset on kirjattu olettaen että käytössänne ei ole erikoisia tehosteita taikka taustaohjelmia.
Pelaamiseen ja selaamiseen suosittelen Edgen, Googlen, Safarin, Vivaldin ja Operan selaimia ensin, sivustoni eivät täysin tue Firefoxia.

Hei, minä olen Jari Särö, nykyään taide nimellä Hannu Pelisärö, minä hallinnoin näitä lautapelimestari sivustojani täällä helsingissä suomessa.

Minulla on rakentumassa, tässä nyt tämä uusi Lautapeliohjelma, LautapeliOhjelma v6.0.0+, tässä on tarkoitus tulevat vuodet esittää, lapsille ja nuorille, 9 - 29 vuotisille, mutta, vanhemmatkin voivat pelata, niin, lauta- kuin laatta-, kortti- ja bonuspelejä, pyrin 0-3+ uutta peliä sivustoilleni joka tuleva vuosi julkaisemaan, minä teen tälläisen lautapelejä julkaisun, aivan kuten on jo Asterix, Piko ja Yoko Tsuno julkaisu sarjakuvatkin säännöllisesti julkaistuvina, mutta, minä teen lautapelejä, tarkemmin sotaisa aihe lautapelejä ihmisille, ja sitten näitä minun kivoja bonuspelejäkin myös, ja minulla onkin jo 10 netti lautapeliä yhdelle päätteelle ja 0 netti lautapeliä kahdelle päätteelle, niin, linjalla valmiina, ja lisää tulee nyt ihan kohta.

Minulla on kokemusta lautapelejä suunnitteluista jo vuodesta 1978 - 1981, kun rakentelin ensimmäistä isompaa laattapeliäni, Carcassonne, minä tuolloin rakensin Carcassonne I ja II laattapelini ja kevyesti versiota III, tämä minun Carcassonne versio III, sitten 1990 luvun lopulla ja 2000 luvulla rakentui kaupalliseen versioon, jota on toki yhä kaupoissa, minä pyysin, että, joku minua kehittyneempi, tekee meille kaupallisen version pelistäni, tekemään meille kulttuuria, kiitosta vaan tästä.

Minä olen ollut myös muissa kaupallisissa peleissä mukana, kuten 'Ticket to ride' ja 'Flamme rouge' ja 'Angry birds' ja 'Minecraft', eri peleissä hieman eri voluumilla, esim. tuo Angry birds rakentui, minun digitaalisesta lautapelistäni 'Ilmojein pilotit 1917', minä vuonna 1984 - 1988, mietin sille englantilaista nimeä Angry birds, myöhemmin sitten jätin Angry birds pelin muitten tekemisiin, minä vain ehdotin siintä palikka kaato peliä sitten :) .. että, näin hienoa, ja toki Hannulla ei sitten enää nykyäänsä ole omistus oikeuksia näihin nuoruuden peleihinsä, jotka on nyt kehitetty kaupallisuuteen.

Eli, näin että, Hannu Pelisärö on varmaan miljoonille ja miljoonille lapsille ja nuorille, 9 - 29 vuotisille, tuonut hyvinvointia ja iloa ja onnea, Hannusta kaupallisuuteen lähtöisien peliensä kanssa ja avulla, tuokaa te kotimaamme nuoret nyt hyvinvointia ja iloa ja onnea Hannulle, pelaamalla yhdessä uutta rakentuvaa Lautapeliohjelma v6.0.0+ versiota, ja sen uusia rakentuvia lauta-, laatta-, kortti- ja bonuspelejä.

Ja tämä minun Lautapelisivusto on sitten tarkoitus esittää minun perus klassikko lautapelieni kanssa, näitä ovat kuten rastinolla, reversi, mylly, tammi ja shakki.

Minä aion rakentaa useita Reversi ja Tammi ja Shakki versioita, joita sitten voi ystäviensä taikka minun muitten vieraitten kanssa pelata linjalla taikka vaikka hotseat pelinä yhdellä päätteellä, täällä minun sivustoillani, jee jee.


Kiitos,

Hannu Pelisärö - "Hobby boardgame indie".Näitä mukavia javascript + openjdk lautapelejä sivustoja suunnittelee ja esittelee "Hobby Boardgame Indie", Hannu Pelisärö.

Hannu Pelisärö on yksi suomi netin tämän päivän merkittävimmistä javascript ja openjdk sotaisa aihe lautapelisuunnittelijoista.

Hannu Pelisärö on rakastanut tietokoneistettujen sotalautapelien testailuja ja säätelyjä, aina jo ihan vuodesta 1983 lähtein.

"Tervetuloja jokaiselle testaamaan ja pelaamaan lautapelisivustojeni, toivon erinomaisia ja myös laadukkaita netti lautapelejä."© Copyrights 2014-2023 by Hannu "kpzpt" Pelisärö + Helsinki Suomi EU Maa
email : palaute@lautapelimestari.com