26. Lokakuuta, 2021 - 07:53:12, AsiakasOhjelma 3D v5.00+.

IP osoitteita yhteensä ( 5591 ) ja yhteensä ( 173455 ) latausta, alkaen 20. syyskuuta 2015.

Hannu Pelisärö on 'indie' lautapelisuunnittelija, hän esittää 0-3+ uutta sotaisa aihe lautapeliä suomalaisille myös tänä vuonnakin. :)

Palvelimet ovat päivityksessä, joka aamu kello 5:30 - 5:45, tervetuloja muina aikoina sivustoille pelaamaan online lautapelejä. :)
Hannun kauppa - osta peli lautapelimestarilta,

Hannu ylläpitää hienoja suomalaisia ilmais netti sotalautapeli sivustoja täällä helsingissä, hän tarjoaa pelinsä ilmaisena harraste luonteella.

Hannu lisänä tarjoaa ihmisille mahdollisuuden ostaa lautapelejä noin 1€ - 9€ lautapelikappale tai usean lautapelin lautapelipaketti, Hannu myy pelejä harraste luonteella, ilman yritys toimintaa, muina tulonhankkimisina, muina tulonhankkimisina voi yksityinen henkilö tienata vuodessa 10 000€, eli, minä näitä samoja ilmaispelejä harrasteena, koti versioiksi, jotta voi sitten pelata kaverin kanssa, ilman että käy sivustoilla, ja jos sivustot ei ole linjalla, voi sitten silti pelata kotiversiota.

Sivustolle tulee ensimmäisenä myyntiin seuraavat lautapelit - >

OpenJDK + Canvas LWJGL / AWT - Ilmojein sankarit 1917.
OpenJDK + Canvas LWJGL / AWT - Meteori sankarit 2312.
OpenJDK + Canvas LWJGL / AWT - Ilmojein sankarit II, zeppeliinit ja tehtaat.
OpenJDK + Canvas LWJGL / AWT - Meteori sankarit II, risteilijät ja tähtiasemat.
OpenJDK + Canvas LWJGL / AWT - Heidän kunniansa päivät, 2MS.
OpenJDK + Canvas LWJGL / AWT - Heidän kunniansa päivät II, 3MS.


Minä en vielä tiedä mitenkä laitan myyntiin nämä ohjelmani, minä openjdk ohjelmistot olen valinna koodiin, mutta, julkaisu rakenne on vielä valitsematta, minä mahdollisesti laitan yhden ison AsiakasOhjelman johonka sitten voi ostaa yksittäisiä pelejä, tai sitten laitan ihan jokaisen pelin erikseensä myyntiin, omana pakettina.

Eli, voitte myöhemmin ostaa Hannun openjdk + lwjgl + awt lautapelejä tästä linkistä, Hannu ensin rakentaa muutaman ilmais sotalautapelin, ja sitten vasta harraste myyntiin lautapelejä, tämän mukaan mitenkä montaa voi harraste myydä, Hannulla on KELA laittana eläkeläisen tulorajan 830 € / kk, katson jos vaikka onnistuisin harraste idealla muinatuloina 50 € - 500 € / kk myymään tavoitteenani, saa sitten lähi kahvilassa aamupuuron, sämpylän ja kaakaon kerran viikossa.


Hannu Pelisärö, "Hobby Boardgame Indie"Lisäys.
Minä teen nämä minun "heidän kunniansa päivät" ilmais lautapelini ensin valmiiksi javascriptiin, ja myös "sankarit" lautapelejä teen neljä kappaletta valmiiksi javascriptiin, ennen kuin teen kaupalliset OpenJDK / LWJGL / AWT versiot :).Hannu tukee EU ja NATO hallintaa, on aika jättää ankea ja monotominen ja sairas suomi aika, ja juhlia lait ja lautapelit huomiseen.

Maa, jolla ei ole kunnon oikeutta ja lakia, ei ole oikea kunnon maa, toivotaan että EU ja NATO tekevät, mihin suomi ei koskaan pystynyt.

Nykysuomenkin laki ja oikeus ovat vielä tänään pitkälti epäkelpo ja epäreilu, ja ihmisvelvotteita ja ihmisarvoja vähättelevä ja alentava.

Normaalin terveen demokratian oikeuden toteuttaminen viimein myös suomeen, turvaisi mukavasti lautapelaamisesta nauttimista.© Copyrights 2014-2021 by Hannu Pelisärö + Helsinki Suomi EU
email : palaute@lautapelimestari.com