19. Heinäkuuta, 2024 - 11:26:41, LautapeliOhjelma 3D v6.0.0+.

IP osoitteita yhteensä ( 6419 ) ja yhteensä ( 196171 ) latausta, alkaen 20. syyskuuta 2015.

Palvelimet ovat avoinna, joka päivä ja yö kello 5:45 - 5:30, tervetuloja tällöin sivustoille pelaamaan online netti lautapelejä. :)

Hei, sivustoni ovat Linux turvallisuudella 7.1.2024 saakka, minä siellä sitten kytken ESET Antivirus ohjelman.

Lataa Lautapelejä latausta : 891/9518 ( alkaen 29. lokakuuta 2017. )
Pelaa Lautapelejä latausta : 925/21876 ( alkaen 29. lokakuuta 2017. )

Pelaa lautapelejä sivustoilla,

Lataa LautapeliOhjelmaa -

Tietoa ohjelmasta -

• LautapeliOhjelmassa on tahdistin joka setTimeout(); avulla rajoittaa ruudunpäivitystä.
• LautapeliOhjelmassa on tahdistimessa, myös toiminto, joka säätää peleissä cpu minimi sleeppiä arvoon noin 45 %.
• LautapeliOhjelmassa on tahdistimessa, myös toiminto, joka säätää lautaa rakentaessa cpu minimi sleeppiä arvoon noin 20 %.
• LautapeliOhjelmassa on toimiva FullScreen FullHD, 3K, 4K, 5K ja 8K, eli resoluutiot ovat tuettuna skaalaten aina 8K asti.
• LautapeliOhjelmassa on itse lautapelien pelaamisen aikana ruudunpäivitystä 60 rps asti. alkuintro ja resoluutio yli 5K on max. 50 rps.
• LautapeliOhjelmassa on WSS portti :443 avoinna palvelimeen https://www.lautapelimestari.com/_WS_
• LautapeliOhjelman voi netissä käynnistää 100 pelaajaa sekunnissa, 200 pelaajaa käynnistää 2 sekunttia.. 5 000 pelaajaa voi kirjautua.
• LautapeliOhjelma toimii parhaiten ja luotettavimmin MS Edge, Google, Safari, Vivaldi ja Opera selaimissa, Firefoxia ei tueta täysin.
• OpenJDK LautapeliOhjelman kautta voi lisänä kirjautua 5 000 pelaajaa, tämä kun lautapelataan kotiin ostetulla OpenJDK versiolla.

• Kaiken kaikkiaansa 10 000 ihmistä voi kirjautua lautapelisivustoille ja pelata sivustojeni digitaalisia (sota)lautapelejä, aina yhdellä kerralla.


• LautapeliOhjelmassa on tuki tietokone + hiiri kontrolliin, ja lautapelejä voi pelata kaikissa niissä tietokoneissa, missä sivuston käyttämä html5 ja javascript koodi on tuettuna.
• LautapeliOhjelma on tarkoitettu, kotiin, kouluun, työhön, mökille, diskoon, uimarannalle, missä voi rauhassa pelata kaverin tai sukulaisen tai jonkun sivustojeni vieraan kanssa kahden päätteen lautapelejä, rastinolla, reversi, tammi, mylly, ja lukuisat eri shakki pelit, lisänä on lautapelimestarin sankarit sarjan lentely lautapelejä ja jatkossa vielä toki myös lautapelimestarin sotaisia sotalautapelejäkin.


Näitä mukavia javascript + openjdk lautapelejä sivustoja suunnittelee ja esittelee "Hobby Boardgame Indie", Hannu Pelisärö.

Hannu Pelisärö on yksi suomi netin tämän päivän merkittävimmistä javascript ja openjdk sotaisa aihe lautapelisuunnittelijoista.

Hannu Pelisärö on rakastanut tietokoneistettujen sotalautapelien testailuja ja säätelyjä, aina jo ihan vuodesta 1987 lähtein.

"Tervetuloja jokaiselle testaamaan ja pelaamaan lautapelisivustojeni, toivon erinomaisia ja myös laadukkaita netti lautapelejä."© Copyrights 2014-2024 by Hannu "kpzpt" Pelisärö + Helsinki Suomi EU Maa
email : palaute@lautapelimestari.com