29. Syyskuuta, 2022 - 22:48:58, LautapeliOhjelma 3D v6.00+.

IP osoitteita yhteensä ( 817 ) ja yhteensä ( 9213 ) latausta, alkaen 10. lokakuuta 2016.

Palvelimet ovat avoinna, joka päivä ja yö kello 5:45 - 5:30, tervetuloja tällöin sivustoille pelaamaan online netti lautapelejä. :)


Laitteiston minimi vaatimuksia pelaamiseen -

Tavallinen tietokone/tablet/puhelin jossa moderni x 2 + core prosessori.
Moderni päivittyvä käyttöjärjestelmä ja moderni päivittyvä selain, jossa tuki JavaScript ja HTML5 ohjelmille.
Moderni näytönohjain vähintään esim. 1280 x 800 px ja päivittyvät näytönohjain ajurit.
Nettilinjat palvelimiin lautapelimestari.com ja hannupelaa.com ja bittipankki001.com ja bittipankki002.com.
WSS portti :443 avoinna palvelimeen https://www.lautapelimestari.com/_WS_

Tabletpelisivustojeni lataamiset ja pelaamiset ja selaamiset vaativat että olette ainakin 9 - 99+ vuotisia.
Pelaamisen vaatimukset on kirjattu olettaen että käytössänne ei ole erikoisia tehosteita taikka taustaohjelmia.
Pelaamiseen suosittelen MS Edgen, Googlen, Safarin, Vivaldin ja Operan selaimia ensin, sivustoni eivät täysin tue Firefoxia.

Tämä tabletpelisivusto on ilmaisena tarkoitettu pelattavaksi, online yhdellä tabletilla, kotiin, kouluun, työhön, mökille, diskoon tai vaikka uimarannalle, eli, pelaajat vuorotellen siirtoja samalla tabletilla tehden, eli, kahden eri tabletin välisiä pelejä, ei ole mukana, vielä tällä kertaa, taasen lautapelisivustolla, sitten, voi pelata kahden eri päätteen välisiä digitaalisia lautapelejä.

Ja tietenkin mukavaa ihan kaikille kun tulette tänne tabletpelaamaan lautapeli taiteilija Hannu Pelisärön lautapelejä, minä lupaankin tässä heti esittää arviolta 50 - 150 lautapeliä, tämä on 0-3+ uutta lautapeliä joka tuleva vuosi sivustoilleni, tällä hetkellä minulla on teille 36 hienoa lautapeliä yhden ja 20 hienoa digitaalista lautapeliä kahden tietokoneen peliin.

Minä rakennan tästä lautapelimestari.com sivustosta, sellaisen hienon ilmaispeli sivuston, jossa minä lautapelimestari Hannu julkaisen ja esitän suomi netissä säännöllisesti 0-3+ uutta lautapeliä, nämä sitten joka tuleva vuosi pelaajien arvioon ja pelaamiseen, tervetuloa seuraamaan säännöllisesti sivun kehittymistä, tule vaikka kaverien kanssa pelaamaan jo valmiita kaksinpeli lautapelejäni.

Ja sitten toki vielä kerran tervetuloa suomalaiseen netti sotaisa lautapelejä maailmaan, pelaamaan Hannun 1ms, 2ms, ks3ms, ms3ms, korea, lähi-itä, sisällissota, lähihistoria ja kaukohistoria jne .. verkko lautapelejä.

Kiitos,

Hannu Pelisärö - "Hobby boardgame indie".Näitä mukavia javascript + openjdk lautapelejä sivustoja suunnittelee ja esittelee "Hobby Boardgame Indie", Hannu Pelisärö.

Hannu Pelisärö on yksi suomi netin tämän päivän merkittävimmistä javascript ja openjdk sotaisa aihe lautapelisuunnittelijoista.

Hannu Pelisärö on rakastanut tietokoneistettujen sotalautapelien testailuja ja säätelyjä, aina jo ihan vuodesta 1984 lähtein.

"Tervetuloja jokaiselle testaamaan ja pelaamaan lautapelisivustojeni, toivon erinomaisia ja myös laadukkaita netti lautapelejä."© Copyrights 2014-2022 by Hannu "kpzpt" Pelisärö + Helsinki Suomi EU Maa
email : palaute@lautapelimestari.com