19. Heinäkuuta, 2024 - 11:29:07, LautapeliOhjelma 3D v6.0.0+.

IP osoitteita yhteensä ( 941 ) ja yhteensä ( 9769 ) latausta, alkaen 10. lokakuuta 2016.

Palvelimet ovat avoinna, joka päivä ja yö kello 5:45 - 5:30, tervetuloja tällöin sivustoille pelaamaan online netti lautapelejä. :)

Hei, sivustoni ovat Linux turvallisuudella 7.1.2024 saakka, minä siellä sitten kytken ESET Antivirus ohjelman.

Kauppa latausta : 512/1995 ( alkaen 12. Huhtikuuta 2019. )Hannun kauppa - osta peli lautapelimestarilta,

Hannu ylläpitää hienoja suomalaisia ilmais netti sotalautapeli sivustoja täällä helsingissä, hän tarjoaa pelinsä ilmaisena harraste luonteella.

Hannu lisänä tarjoaa ihmisille mahdollisuuden ostaa lautapelejä noin 1€ - 9€ lautapelikappale tai usean lautapelin lautapelipaketti, Hannu myy pelejä harraste luonteella, ilman yritys toimintaa, muina tulonhankkimisina, muina tulonhankkimisina voi yksityinen henkilö tienata vuodessa 10 000€, eli, minä näitä samoja ilmaispelejä harrasteena, koti versioiksi, jotta voi sitten pelata kaverin kanssa, ilman että käy sivustoilla, ja jos sivustot ei ole linjalla, voi sitten silti pelata kotiversiota.

Sivustolle tulee ensimmäisenä myyntiin seuraavat lautapelit - >

OpenJDK + Canvas LWJGL / AWT - Ilmojein sankarit 1917.
OpenJDK + Canvas LWJGL / AWT - Meteori sankarit 2312.
OpenJDK + Canvas LWJGL / AWT - Ilmojein sankarit II, zeppeliinit ja tehtaat.
OpenJDK + Canvas LWJGL / AWT - Meteori sankarit II, risteilijät ja tähtiasemat.
OpenJDK + Canvas LWJGL / AWT - Heidän kunniansa päivät, 2MS.
OpenJDK + Canvas LWJGL / AWT - Heidän kunniansa päivät II, 3MS.


Minä en vielä tiedä mitenkä laitan myyntiin nämä ohjelmani, minä openjdk ohjelmistot olen valinna koodiin, mutta, julkaisu rakenne on vielä valitsematta, minä mahdollisesti laitan yhden ison LautapeliOhjelman johonka sitten voi ostaa yksittäisiä pelejä, tai sitten laitan ihan jokaisen pelin erikseensä myyntiin, omana pakettina.

Eli, voitte myöhemmin ostaa Hannun openjdk + lwjgl + awt lautapelejä tästä linkistä, Hannu ensin rakentaa muutaman ilmais sotalautapelin, ja sitten vasta harraste myyntiin lautapelejä, tämän mukaan mitenkä montaa voi harraste myydä, Hannulla on KELA laittana eläkeläisen tulorajan 830 € / kk, katson jos vaikka onnistuisin harraste idealla muinatuloina 50 € - 500 € / kk myymään tavoitteenani, saa sitten lähi kahvilassa aamupuuron, sämpylän ja kaakaon kerran viikossa.


Hannu Pelisärö, "Hobby Boardgame Indie"Lisäys.
Minä teen nämä minun "heidän kunniansa päivät" ilmais lautapelini ensin valmiiksi javascriptiin, ja myös "sankarit" lautapelejä teen neljä kappaletta valmiiksi javascriptiin, ennen kuin teen kaupalliset OpenJDK / LWJGL / AWT versiot :).Näitä mukavia javascript + openjdk lautapelejä sivustoja suunnittelee ja esittelee "Hobby Boardgame Indie", Hannu Pelisärö.

Hannu Pelisärö on yksi suomi netin tämän päivän merkittävimmistä javascript ja openjdk sotaisa aihe lautapelisuunnittelijoista.

Hannu Pelisärö on rakastanut tietokoneistettujen sotalautapelien testailuja ja säätelyjä, aina jo ihan vuodesta 1987 lähtein.

"Tervetuloja jokaiselle testaamaan ja pelaamaan lautapelisivustojeni, toivon erinomaisia ja myös laadukkaita netti lautapelejä."© Copyrights 2014-2024 by Hannu "kpzpt" Pelisärö + Helsinki Suomi EU Maa
email : palaute@lautapelimestari.com