19. Heinäkuuta, 2024 - 12:01:51, LautapeliOhjelma 3D v6.0.0+.

IP osoitteita yhteensä ( 941 ) ja yhteensä ( 9769 ) latausta, alkaen 10. lokakuuta 2016.

Palvelimet ovat avoinna, joka päivä ja yö kello 5:45 - 5:30, tervetuloja tällöin sivustoille pelaamaan online netti lautapelejä. :)

Hei, sivustoni ovat Linux turvallisuudella 7.1.2024 saakka, minä siellä sitten kytken ESET Antivirus ohjelman.

Lisenssi latausta : 708/3675 ( alkaen 15. maaliskuuta 2014. )

Lue sivuston lisenssiä,

Ystävät -


00] Nämä minun lautapelisivustoni ovat minun yksityisen henkilön Hannu Pelisärön harrastetta, sivustoni eivät ole virallista yhtiö / yritys kaupallista, sivustoni ovat harraste pohjaista, yksityisen henkilön muina tulonhankkimisina tehtyä kokonaisuutta, josta minä Hannu sitten maksan aina vuoden lopulla veroa sivustojeni myynti pelien myynti tuloistani, muina tulonhankkimisina voi henkilö tienata tämän minun eläkkeeni tulorajan 830€ kuukaudessa.

Hannu harrasteellisesti ylläpitää ja kehittää ja valvoo html sivustoja.
Hannu harrasteellisesti suunnittelee ja myy netti sotalautapelejä ja bonuspelejä suomen valtion alueelle.
Hannu kirjoittaa ja kertoo netissä helsingin ja suomen top-5 harraste javascript ja openjdk sotaisa aihe lautapeli ja bonuspeli kehittäjänä.

01] Lautapelisivustoni ovat avoinna ja pelaaminen ja selaaminen ovat sallittua, kaikille 9 - 99+ vuotisille suomen valtion alueella oleville henkilöille, joilla on minimi vaatimusten mukainen tietokone ja hyväksyttynä lautapelisivustojeni lisenssi.

02] Kaikki lautapelisivustojeni ohjelmat rakennan vakaasti toimimaan ja pelattavaksi pelaajien tietokoneille, kuitenkin kaikki ohjelmat ovat vain yhden "Hobby Boardgame Indie" henkilön ohjelmia, eli ohjelmia ei valmisteta yrityksessä taikka hienossa arvostetussa peliohjelmointiryhmässä, ohjelmat ovat vain yhden henkilön ohjelmia, jotenka myös ohjelmointivirheitä voi tapahtua ja tulla ylläpitoon, sivustojeni foorumi ja email ovat ne joissa voi ilmoittaa kun sivustojen käyttö estyy ohjelmointi / graafisuus virheen takia, minä sitten heti korjaan ne ohjelmointivirheet, kun nämä ohjelmointivirheet sitten löytyvät.

03] Kaikki lautapelisivustojeni ohjelmat ovat rakennettu vain suomen valtion alueelle ja suomi nettiin, eikä sivustojen ohjelmia saa ladata kuin suomi netissä, eli suomen valtion alueella ja suomen lakien piirissä, poikkeuksena on boardgamegeek foorumi, jos ole foorumilta, voit sitten pelata ja käyttää sivustoja, tämä siis, jos noudatat minimi vaatimuksia ja lisenssiä.

04] This site is build and created, and it is set, only to be loaded and played on finnish net, so it is against the site license, to load or play site at any other country than finland, this is same as loading or playing site under any other law than finnish law, this may change later, but it is an set rule now, exception is - if you are from boardgamegeek forums, you can then play my games here at the sites, that is, if you follow the minimum requirements and license.

05] Sivustojen ohjelmien käyttämisen turvallisuudesta, palvelimissani on erittäin turvallisena pidetty Linux turvallisuus, joka on 'Fail2Ban, SSHGuard, ClamAV, AppArmor ja Salasanat', ja kotikoneessani minulla on sitten myös samaa erittäin turvallisena pidettyä Linux turvallisuutta, kotikoneissani on myös kaupallinen virusturva, joka on 'ESET Internet Security', kuitenkin koska käytän Linux käyttöjärjestelmiä, en odota 'yhtään' virus aktiivisena ilmoitusta, tämä siis kunhan vain muistan ja osaan käyttää näitä Linux turvallisuus ohjelmia kuten ne on ideoitu ja dokumentoitu.

06] Sivustojen ohjelmien käyttämisen turvallisuudesta, perus OpenJDK ja JavaScript + HTML5 taitaa antaa ainakin vielä tänään ajaa kevyt ohjelmia ilman sen tarkempia tietoja eri prosessorien lämpötiloista, ohjelmien toiminta ja niitten ylläpito netissä perustavat neljään turva kohtaan, tässä nämä neljä turva kohtaa sitten ovat 1. laitteiston minimi vaatimus, 2. cpu:n minimi sleep, 3. erillaiset tilanne tarkistelut pelien aikana ja toimet niitten tulosten mukaan, bonuksena minulla on vielä visuaalista tietoa käyttäjille, ohjelmien ajon aikana on ruudun yläreunassa näkyvissä, viime sekunnin CPU aika, tämä aika hieman on epätarkka, jos samassa CPU:ssa ajaa myös muut ohjelmat, mutta, main threadin minimi sleeppiä lasketaan aina ohjelma kulussa.

07] Sivustojen sotapelien yleisestä asenteesta hieman, sivustojen ensimmäiset sotapelit eivät pyri historialliseen tarkkuuteen pelien kulussa taikka loppuasetelmissa, jotenka kaikenlaista pelitulosta voi syntyä, eli esim. toisen maailmansodan neuvostoliitto ei ole yksinomaan liittoutunut joka taistelee yhteistä akseli vihollista vastaan, myöskään kylmänsodan nato ei ole se ainoa oikea pelin voittaja ja akselivaltioitakin käsitellään enemmänkin sotilaallisella tavalla kuin hieman politiikasta muistuttavalla, nämä ensimmäiset lautapelini ovat rakennettuja historiallisista tapahtumista ja tilanteista, mutta, ne eivät noudata historian mukaista kulkua, vaan laudat ovat yleensä tasapainoitettuja, niin että kumpi tahansa pelaaja voi voittaa pelin, eri pelistä riippuen, oli hän sitten taitavampi taikka onnekkaampi, eli reipas ei täysi realismille ja reipas kyllä kevyelle viihteelle, ja sitten vielä, eli vaikka sivustoilla on sotaa ja kamalaa divisioona mättöä ja muuta sotaa, niin, Hannu ja lautapelimestari.com sivustot silti aina ja aina, tuomitsee ankarasti ihan turhana maailmassa ja maailmalle kaiken loukkaamisen, syrjinnän, rasismin, fasismin ja natsismin, ne on pahaa, täällä on hyvää ja kivaa sotaisaa lautaa, kevyt viihdettä, ja EU monipuoluetta ja kristillistä lautapelien perhe arvoa ja kivaa yhdessä ..

08] Olen itse muutamalla foorumilla, tässä nämä seuraavat viisi foorumia, www.boardgamegeek.com ja www.lautapeliseura.fi ja kvaak.fi ja forum.ubuntu-fi.org ja www.ohjelmointiputka.net -

foorumi - boardgamegeek.com : Täällä olen käymässä lautapeli indie aihe keskustelua ja elän omaa alaani harraste lautapelejä.
foorumi - lautapeliseura.fi : Täällä olen käymässä lautapeli indie aihe keskustelua ja elän omaa alaani harraste lautapelejä.
foorumi - kvaak.fi : Täällä olen käymässä keskustelua piirtämisen eri tekniikoista ja elän omaa alaani harraste lautapelejä.
foorumi - ubuntu-fi.org : Täällä voin käydä keskustelua, Linux server ja workstation ohjelmista ja ongelmista.
foorumi - ohjelmointiputka.net : Täällä voin käydä keskustelua, eri ohjelmoinnin ongelmista.

Minä varmaankin tarvitsen nämä viisi foorumia kun rakennan projektiani, kiitos foorumeille ja niitten henkilöille vielä kerran. :) Hannu Pelisärö on harrastelija ei ammattilainen. :)

09] Erillaisille viranomaisille lausetta, en sitten ihan tarkkaan tiedä sitä, että, mitenkä perustaen oikein taikka väärin taikka moraalista on näillä open ja free ohjelmilla tehdä kokonaista ura harrastetta nettiin, sillä vaikka minulla teidän sekä viranomaisten että palvelin tarjoajan että virus ohjelman tarjoajan luvat jo kerättynä onkin, niin, minähän olen särö niminen, niin, koen että olen sellainen nörtti linuxin kanssa ja windows maailmassa, kenties vähän olisin ongelmana, kenties vähän risa, jotenka haluan käyttää näitä linux ohjelmia, eli, minähän olen sitten näin linux harrastelija, en usko, että, minulla olisi tälläistä iloista luomis kipinää windows ohjelmien kanssa, mitä open ja free maailmat ovat minulle tarjonneet, kiitos open source ja freewaret tästä rakentelusta, mitä minä tarjoan nyt suomi nettiin, tämä tuntuu samalta kuin aikoinaan Sinclair, MSX, C64 ja PC-DOS, silloin kun kaikki vielä oli uutta ja tosi nopeasti kehittyvää, minä tahdon olla open source ja freewaren kanssa, koko jatkot ja mahdollisen urani, en koe kiinnostusta kaupallisempiin tuotteisiin, gimp ja inkscape mahdollistavat grafiikkaa joka on minun omaani, sitä mitä teen gimp ja inkscape kanssa, ei ole tehnyt piirto-ohjelmien matematiikka, vaan minun omat valinnat ja hiiri liikkeet.

10] Sairauksien ja kohtauksien ja huimauksien ja erikoisten tilanteitten huomiota, lue, sivustolla olevissa peleissä on osin kirkkaita värejä ja myös välkkyviä värejä, lisänä on erillaisia eri yllättävyyksiä eri grafiikoissa, niin, huomioi tämä lisenssin osa 10 tarkoin, juttele huoltajasi, hoitajasi tai lääkärisi kanssa, ensin, voitko pelata pelejä joissa välkkyy, on kirkkautta, yllättävyyttä ja muutakin väri ja kuva efektiä.

11] Hannu Pelisärö ja hänen lautapelisivustonsa, eivät ole vastuussa mahdollisen vahingon sattuessa, on tai ovat nämä vahingot sitten sellaisia että ne kohdistuvat hajonneisiin komponentteihin, taikka menetettyyn dataan, taikka mihinkään muuhunkaan mahdolliseen vahinkoon, mitä ohjelmien taikka sivustojen mikä tahansa lataaminen taikka käyttäminen voikaan aiheuttaa.

12] Jos haluat palkita hannua, taikka vain kysellä kuulumisia taikka mielipiteitä hannulta mediaasi, teeveehen, lehteen taikka sivustoosi, niin, ota yhteyttä palaute@lautapelimestari.com kautta, sivustolla ei ole puhelin numeroa, kun tämä on yhä siis ei kaupallinen projekti, tuon nuoruus ikäni laudat nettiin, jatkan sitten siintä aikuis iän kera, isommalla volyymilla.

13] Lisenssini tekstiä ja myös näitä käyttöehtoja tästä mahdollisesti vielä muutellaan ja säädellään, mutta idea lie jo nyt kirjattu, eli suomi netti on jo nyt sitten melkein saanut särön.


Tervetuloa kaikille pelaamaan ja testaamaan sivustojeni pelejä..

Hannu Pelisärö, "Hobby Boardgame Indie"Näitä mukavia javascript + openjdk lautapelejä sivustoja suunnittelee ja esittelee "Hobby Boardgame Indie", Hannu Pelisärö.

Hannu Pelisärö on yksi suomi netin tämän päivän merkittävimmistä javascript ja openjdk sotaisa aihe lautapelisuunnittelijoista.

Hannu Pelisärö on rakastanut tietokoneistettujen sotalautapelien testailuja ja säätelyjä, aina jo ihan vuodesta 1987 lähtein.

"Tervetuloja jokaiselle testaamaan ja pelaamaan lautapelisivustojeni, toivon erinomaisia ja myös laadukkaita netti lautapelejä."© Copyrights 2014-2024 by Hannu "kpzpt" Pelisärö + Helsinki Suomi EU Maa
email : palaute@lautapelimestari.com